Retro rasveta Beograd

Cena Srbija
retro rasveta prve 1

Retro rasveta

Kada je u pitanju uređenje doma u retro stilu,  predlažemo Vam malo neobičniji način za dekoraciju, a u pitanju je retro rasveta. Kombinacijom različitih proizvoda  rasvete može se postići retro efekat u vašem domu.

Retro rasveta se može pohvaliti savršenim dizajnom. Dizajn retro rasvete je takav da se odlikuje savršenim i pažljivo osmišljenim i izrađenim detaljima što ovakvu vrstu rasvete čini unikatnim elementom koji će izgled vašeg ambijenta podići na sasvim novi nivo. Vaš izbor mogu biti lusteri u obliku boce sa romantičnim žutim svetlom, vatreno crvenim ili koju god boju pozelite. Odličan izbor jesu i luster koji ima kombinaciju drveta i stakla, kao i podesiva metalna crna visilica. Nekome se dopadaju i visilice u obliku bele staklene lopte, ili geometrijskih oblika.

Modeli mogu biti u beloj, crnoj ,boji bakra, bronze, starog zlata, zelena…

Pre kupovine dobro razmislite šta vam je potrebno i šta se najbolje uklapa u vaš enterijer i na osnovu potreba i ličnog ukusa odaberite najbolji model retro rasvete. Maksimalno bezbedni za rukovanje.

Retro rasveta  za zaljubljenike u prošla vremena ili moderni pristup u Retro dekorisanju Vašeg poslovnog prostora ili doma.

Pogodni za :

-Vajate

-Etno sela

-Etno restorane

-Etno prodavnice

-Splavove

-Brvnare

-ispunjavanje atmosfere u vasem domu

Vise o nama : https://www.facebook.com/Retro-Rasveta-104508360907475/

Za sva vasa pitanja : 064/1779379Podeli ili kopiraj vezu do oglasa

Kategorija KUĆA - ANTIKVITETI Dodato јан 11, 2021 Lokacija Beograd Ime Zarko Pregleda 580
Oglašivač:
+381641779379

Ukoliko je upisan telefon sa možete ga pozvati mobilnim telefonom

Оставите одговор

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Novi oglasi

Retro rasveta Oglasi Na Internetu.com