Hotel za pse Vozdovac Srbija Beograd

Cena 1
hotel za pse logo

Hotel za pse Vozdovac

Golden Pets Hotel – pansion za pse malih rasa, nadomak centra Beograda, u mirnom delu grada. Ekskluzivan pansion za pse malih rasa, koji za čuvanje pasa nudi specijalno prilagođenu kuću i ograđeno dvorište, kao i puno ljubavi koju pružamo Vašem psu.

Vašem psu, dok je kod nas, možemo ponuditi sledeće: slobodu kretanja tokom 24h u okviru kuće i dvorišta,  koji su u potpunosti prilagođeni za smeštaj i čuvanje  pasa malih rasa, svakodnevno održavanje osnovne higijene (češljanje, čišćenje očiju), luksuzni apartman sa ekskluzivnim krevetićem za pse, mnogo igre i naravno, bezgranično strpljenje i ljubav, koju pružamo gostima našeg  Hotela za pse. Trudimo se da pas prilikom boravka kod nas u pansionu, ne menja svoje navike, već se ekipa Golden Pets Hotela  prilagođava  navikama i dnevnom ritmu koji Vaš pas ima. U dogovoru sa Vama možemo obezbediti da Vaš pas tokom boravka ima više od dva obroka u toku dana,  ili da Vašem psu bude dostupna hrana ceo dan.

Obezbeđujemo 24h ljudski nadzor  (24h aktivnog čuvanja pasa od strane zaposlenih u Golden Pets Hotelu), veterinarski nadzor uz lekarski izveštaj ordinirajućeg DVM za pse koji borave duže od 3 dana, zdravstveno osiguranje psa tokom boravka, socijalizaciju Vašeg psa, a sve pod parolom da se prilagođavamo navikama i ritmu koji Vaš pas već ima.

Osim čuvanja i brige o Vašem  psu, Golden Pets Hotel za pse malih rasa nudi i dodatne usluge:

– Šišanje i kupanje Vašeg psa dok je kod nas u Hotelu za pse.

– Ordinirajući veterinar dr.Nebojša Milivojević može izvršiti određene veterinarske preglede ili manje zahtevne terapije na Vaš zahtev tokom boravka Vašeg psa kod nas.

– U dogovoru sa Vama možemo izvršiti prevoz Vašeg  psa do našeg Hotela za pse ili od nas do Vašeg doma.

Isplanirajte Vaš odmor, putovanja, poslovne obaveze, proslave, a nama prepustite  smeštaj i brigu o Vašem psu u našem ekskluzivnom pansionu!

Očekujemo Vas u našem Golden Pets  Hotelu! Pozovite nas odmah.

Vise informacija: www.hotelpansionzapse.com

Za sva pitanja i informacije :  +38169/2832227Podeli ili kopiraj vezu do oglasa

Kategorija ŽIVOTINJE Dodato јун 29, 2021 Lokacija Srbija Ime Hotel za pse Vozdovac Pregleda 210
Oglašivač:
+381692832227

Ukoliko je upisan telefon sa možete ga pozvati mobilnim telefonom

Оставите одговор

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Novi oglasi

Hotel za pse Vozdovac Oglasi Na Internetu.com