ZAMENA AUTO STAKALA VOZDOVAC SRBIJA BEOGRAD

Cena 1
zamena auto stakla vozdovac 6

Zamena auto stakala Vozdovac

Specijalizovani auto servis AUTO STAKLA BEOGRAD – BGD AUTO GLASS nudi usluge zamene, popravke i prodaje auto stakala za sve marke i tipove vozila, bez obzira na namenu i godište proizvodnje.
U okviru našeg servisa nudimo Vam sledeće usluge: ·

·         zamena auto stakala·

·         reparacija (popravka) auto stakala

·         prodaja auto stakala

Naš stručni tim servisera nudi Vam profesionalnu zamenu i ugradnju vetrobranskih i bočnih stakala za sve marke i tipove automobila, bez obzira na namenu i godinu proizvodnje. U našem radu koristimo stakla renomiranih proizvođača visokog kvaliteta koja ispunjavaju najveće evropske i svetske standarde (OEM, TUV, US DOT, ECE-R43).

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do našeg servisa, dovoljno je da nas pozovete i naša terenska služba dolazi na lice mesta, gde zamenu stakla obavljamo u terenskim uslovima. Posebno smo ponosni na činjenici da svi naši klijenti dobijaju pismenu garanciju koja NIJE VREMENSKI OGRANIČENA!

Još jedna delatnost našeg servisa je prodaja auto stakala, po najpovoljnijim cenama. AUTO STAKLA BEOGRAD – BGD AUTO GLASS nudi Vam najveći izbor stakala renomiranih proizvođača: šoferšajbne, zadnja stakla, bočna stakla, leptir stakla.

KOD NAS MOŽETE ZAMENITI AUTO STAKLO KOJE JE OSIGURANO U BILO KOJOJ OSIGURAVAJUĆOJ KUĆI! DOVOLJNO JE DA PRILOŽITE ZAPISNIK O OŠTEĆENJU, A NAŠI SERVISERI, ĆE U NAJKRAĆEM ROKU, ZAMENITI VAŠE OŠTEĆENO STAKLO NAJKVALITETNIJIM STAKLOM NA TRŽIŠTU!
Visok kvalitet proizvoda i usluga, pristupačne cene, ljubazan i profesionalan odnos, kao i garancija na pružene usluge preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Ukoliko je i Vama potrebna reparacija vetrobranskih ili drugih stakala, posetite nas i uspešno rešite problem.

Vise informacija :  http://www.autostaklabgd.rs

Kontakt tel : 065/445-69-49 ; 060/664-25-25

 

 Podeli ili kopiraj vezu do oglasa

Kategorija VOZILA Dodato окт 19, 2021 Lokacija SRBIJA Ime bOJAN Pregleda 293
Oglašivač:
+381654456949

Ukoliko je upisan telefon sa možete ga pozvati mobilnim telefonom

Оставите одговор

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Novi oglasi

ZAMENA AUTO STAKALA VOZDOVAC Oglasi Na Internetu.com