Stts Tehnicki pregled

Cena Besplatno
stts tehnicki pregled 1

STTS Tehnicki pregled

St Ts je firma koja se bavi tehničkim pregledom vozila, registracijom vozila kao i kasko osiguranjem vozila. Jedino vozilo, koje je tehnički ispravno može da garantuje sigurnost i jedino kao takvo može biti registrovano. Za bezbednost u saobraćaju ključni faktor je tehnička ispravnost vozila.

Firma St Ts nalazi se na opštini Voždovac i svojim klijentima nudi niz pogodnosti. Jedna od tih pogodnosti je i plaćanje na rate bez odlaska u banku. Tehnički pregled, osiguranje vozila, registracija vozila i kasko osiguranje, dobićete brzo i po veoma pristupačnoj ceni.

Tehnički pregled vozila vrše naši ovlašćeni radnici koji imaju dugogodišnje radno iskustvo. Tehnički pregled radi se po propisima koji su u vezi sa tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati sva vozila u saobraćaju.

Sa našom firmom St Ts više ne morate da brinete, i više sebi ne morate da postavljate pitanja gde uraditi tehnički pregled, gde registrovati kola i gde uraditi registraciju vozila? Sada vam je se sve to dostupno na jednom proverenom mestu – St Ts Beograd.

Tu smo za Vas !

Kontakt tel: 011/3979-710, 064/2454-271Podeli ili kopiraj vezu do oglasa

Kategorija VOZILA Dodato feb 10, 2021 Pregleda 222
Oglašivač:

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Preporučujemo

Iz iste kategorije

Stts Tehnicki pregled Oglasi Na Internetu.com