Zimske bašte, pokrivke i prekrivke Beograd

Cena Srbija
1

Izrada i montaža zimskih bašti za vaš dom, vikednicu ili biznis koje mogu obezbediti potpuni ugođaj vama i vašim klijentima kao i potpunu zaštitu od elemenata. Mogu imati i funkciju dodatnih spoljnih prostorija, pomoćnih soba, mesta za pušače itd.

Takođe izrađujemo i montiramo pokrivke i prekrivke koje obezbeđuju bazene i nepokretne konstrukcije. Ne samo da služe za zaštitu od vremenskih uslova i prljavštine, već su i zaštita od slučajnog upadanja što je jako važno porodicama i mestima sa malom decom i ljubimcima.

Firma Tendamont je osnovana 1990. godine i tokom prethodne tri decenije stekla je veliki ugled i poverenje klijenata, pre svega zahvaljujući kvalitetu i postojanosti svojih proizvoda i usluga.

U ponudi su: Pokretne Tende, Nepokretne Tende, Perde, Nadstrešnice, Cerade, Cerade i Folije za Vozila, Pokrivke, Pokrivke za Bazene, Pokrivke za Nepokretne Konstrukcije, Zimske i Letnje Bašte, Deking Podovi, Pergole, ZIP Sistem, PVC Providna Folija, Štampa na Platnu, Šivenje Platna i još mnogo toga!Podeli ili kopiraj vezu do oglasa

Kategorija USLUŽNE DELATNOSTI Dodato nov 5, 2020 Lokacija Beograd Ime Marko Stanić Web sajt web strana Pregleda 102
Oglašivač:
8. Marta, Kaluđerica, Beograd 11130, Srbija 06370...0637007015Pokaži broj https://www.tendamont.co.rs
0637007015

Ukoliko je upisan telefon sa možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Zimske bašte, pokrivke i prekrivke Oglasi Na Internetu.com