Vita Lab Novi Pazar

Cena Besplatno
vita lab novi pazar 2

Vita lab Novi Pazar 

Stalnim razvojem i unapređenjem u kratkom roku postignuti su impresivni poslovni rezultati, pružamo usluge iz različitih oblasti laboratorijske dijagnostike: biohemije, mikrobiologije i genetike.

Svest o tome da laboratorijska dijagnostika predstavlja veoma važan deo sistema zdravstvene zaštite, a da su rezultati laboratorijskih ispitivanja ključni za postavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti i procenu efikasnosti primenjene terapije, kao imperativ našeg poslovanja postavljen je kvalitet rezultata. 

Kako smo od samog početka poslovanja posvećeni potrebama naših korisnika, pored kvaliteta bitna nam je i efikasnost pruženih usluga, zbog čega svakodnevno nastojimo da u najkraćem roku dobiju rezultate uz mogućnost stručnih konsultacija kroz ljubazan pristup prema svakom korisniku.

Prevencija tokom čitavog života se mora posmatrati kao investicija u zdravlje i kvalitet života, dok blagovremena dijagnostika pruža mogućnost da lečenje mnogih bolesti bude uspešnije ukoliko se otkriju na vreme.

Tu smo za Vas ,Vasa Vita Lab

Za sve informacije : 064/1813484Podeli ili kopiraj vezu do oglasa

Kategorija USLUŽNE DELATNOSTI Dodato feb 9, 2021 Pregleda 61
Oglašivač:
0641813484

Ukoliko je upisan telefon sa možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Vita Lab Novi Pazar Oglasi Na Internetu.com