Otkupljujemo koštice kajsije Srbija Senta

Cena 25RSD
apricot kernels slika kostice kajsije

Otkupljujemo koštice kajsije na veliko. Ako nemate gde da ih sušite i želite da prodate vlažne, važno je da ih ODMAH nakon otkoštavanja stavite u hladnjaču i tamo držite celo vreme na oko 0-2 stepeni pre nego što nakupite dovoljnu količinu da bi mi došli i pokupilI, ovo je jako važno da se ne bi ubuđale pre nego što nam nakupite 2t (kombi), ili 5t (mali kamion), ili 20t (šleper). Možete ih prikupiti u džambo vreće ili boks palete, a može makar i u PP ili mrežaste vreće, čak može i rinfuz direkt iz vaše proizvodnje u naše vozilo.  Na veliko otkupljujemo, minimalna količina 2t, prednost imaju proizvođači sa količinama od 5t pa naviše. Dolazimo sa našim vozilom. U obzir dolaze dve opcije otkupa za koštice kajsije:
1.  Osušene: 25din/kg (ako se otkoštavanje radi u letnjem periodu, onda odmah posle otkoštavanja mogu da se suše na betonu u tankom sloju da bi bile čiste, bez prisustva plesni, bez mirisa na buđ, potrebno je mešati bar jednom dnevno).
2.  Vlažne: 20din/kg (ili više, ako je velika količina) (direktno iz Vaše proizvodnje sa našim vozilom, ili iz Vaše hladnjače gde ste sakupili na način koji je gore opisan).

Važno je da nisu fermentisale zajedno sa kominom, već da su odvojene pre fermentacije.

Registrovana smo firma, nudimo mogućnost kvalitetne fer plej dugoročne stabilne saradnje, plaćamo odmah prilikom preuzimanja.

Vladimir Erdelji PR Prerada lešnika APRIVERDE Senta. www.apriverde.rsPodeli ili kopiraj vezu do oglasa

Kategorija POLJOPRIVREDA Dodato сеп 13, 2023 Lokacija Srbija Ime Vladimir Web sajt web strana Pregleda 181
Oglašivač:
0641759003

Ukoliko je upisan telefon sa možete ga pozvati mobilnim telefonom

Оставите одговор

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Novi oglasi

Otkupljujemo koštice kajsije Oglasi Na Internetu.com