Fitnes za zene Novi Beograd Srbija Beograd

Cena 1
fitnes za zene novi beograd 1

Fitnes za zene Novi Beograd

Fit Expert je prvi fitnes centar na našim prostorima specijalizovan isključivo za žene koji je otvoren 2001. godine na Novom Beogradu. Slavimo 20 godina postojanja , sto je najbolji pokazatelj kvaliteta i raznovrsnosti usluga koje naš fitnes centar pruža jeste i  veliki broj vernih članica koje nas prate .

Teretana Fit Expert je opremljena odgovarajucim spravama sa opterećenjem koje su posebno prilagođene damama i omogućavaju savršeno oblikovanje ženskog tela.

Pored sprava sa opterećenjem, u našoj teretani nudimo i kardio program i raznolik program vodjenih treninga  (hip-hop, zumba, salsa, joga, pilates, work out, kik boks i aerobik)

Osnivač ovog jedinstvenog fitnes centra u Beogradu je Anđelija Radivojević koja svojim dugogodišnjim iskustvom i ličnim primerom nastoji da inspiriše sve pripadnice lepšeg pola da se pokrenu i vežbaju. Takođe, svakodnevno Vam stoji na raspolaganju za sve vrste saveta o vežbanju, ishrani i ostalim pratećim stvarima.

Fitnes centar Fit Expert nudi i mogućnost organizovanja individualnih treninga pod vođstvom profesionalnih trenera. U skladu sa Vašim potrebama i fizičkim mogućnostima, naš tim licenciranih trenera izradiće poseban program vežbi i plan ishrane koji će pomoći da zajedno dođemo do željenog cilja. Jer je to upravo  nas cilj i slogan – Mozes…Lako je…Voli sebe.

Nakon napornog vežbanja u teretani, naše članice mogu da se opuste i relaksiraju u prijatnom ambijentu wellness kutka. Bilo da je Vaš izbor sauna, neka od raznovrsnih masaža, fotelja za masazu,kozmetički tretman lica i tela , sigurni smo da ćete maksimalno uživati i iz našeg centra izaći sa osmehom na licu.

VEZBANJE JE RADOST BEZ OBZIRA NA STAROST

 

Mozete nas pratiti na nasoj stranici: https://www.facebook.com/sportskiklubfitexpert/

Vise informacija na : https://www.teretanafitexpert.com/index.php

 

Zbog vas smo tu,cekamo Vas. DOBRODOSLI!!!

Kontakt telefon: 063/353449Podeli ili kopiraj vezu do oglasa

Kategorija HOBI - SPORT Dodato jun 24, 2021 Lokacija Srbija Ime Andjelija Pregleda 94
Oglašivač:
+38163353449

Ukoliko je upisan telefon sa možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Fitnes za zene Novi Beograd Oglasi Na Internetu.com