Startna – Oglasi Na Internetu

baner magnetne trepavice lala šop

Besplatni Internet Oglasnik od 2008 godine

 Ovaj oglasi NA Internetu KOm oglasnik i besplatni internet oglasi na njemu mogu da budu veoma korisni za Vas i Vaše buduće i sadašnje kupce, klijente, saradnike… !

Mesečno imamo preko 200 hiljada otvaranja strana i preko 60 000 unikatnih posetilaca.

—> Video zapis koji pokazuje potencijal oglasnika  <—

Besplatni oglasi saveti – Veoma koristan i lak za rad

 • Upis besplatnog internet oglasa (samo jedan isti oglas se podrazumeva, može više sličnih ali ne potpuno istih)
 • Vaši internet oglasi mogu imati 1 i više slika, detaljno pojašnjenje i podatke o Vama…
 • 100% diskrecija i zaštita Email adrese (sigurno nećete dobijati gomile spamova kao kod drugih oglasnika koji ne vode računa o Vašoj zaštiti
 • Možete dodavati neograničeni broj besplatnih oglasa, koje možete da prepravljate, deaktivirate, brišete…
 • Dodati besplatni oglasi se svakodnevno pregledavaju, minimum 2-3 puta dnevno, vodimo računa da ne bude nedoličnog sadržaja.
 • Možete nas kontaktirati u svakom trenutku za pojašnjenje ili pitanje (budite fini, predstavite se i što preciznije pojasnite problem, sugestiju…)

 

Besplatni oglasi saveti – Uzmite u obzir:

 1. Korisno je da POSETITE SVOJ DAT OGLAS s vremena na vreme da zainteresovanima date dodatni info, odgovorite na komentare i pitanja.
 2. Nakon dodavanja oglasa on je odmah objavljen i čim je aktivan na netu tada je VAŠ OGLAS BITI PRVI NA LISTI NOVIH OGLASA , sve dok neki naredni objavljivač ne objavi svoj besplatni oglas. Ono što možete da uradite je da otvorite stranu dodatog oglasa, pogledate svoj oglas, podelite ga na Fejsu, Twitter-u, nekoj drugoj socijalnoj mreži, blogu ili web sajtu… Znači povremeno posetite svoj oglas da vidite ima li komentara i nečeg novog za dodati..
 3. Snimili smo seriju korisnih video uputstava na temu besplatni internet oglasi na internetu, od registracije naloga, brisanja oglasa, do pisanja kvalitetnog oglasa (u  pitanju je serijal iz starije verzije sajta, ali ne brinite uradićemo i za ovu noviju).
 4. Ukoliko naiđete na problem u radu oglasnika, vidite neprikladan oglas ili jednostavo utvrdite da nešto nije uredu sa Vašim ili tuđim oglasom ili oglašivačem dojavite nam to na helpdesk…. pošaljite sliku te  neželjene situacije…. dajte link strane oglasa…. i sredićemo stvar. Želimo da imamo koliko je to moguće najkvalitetniji mogući info na našem, a sadai Vašem besplatnom internet oglasniku – OglasiNaInternetu.COM.
 5. Navigacioni meni i korisni linkovi su u u vrhu i sa desne strane.
 6. Veze za logovanje u korisnički panel su na svim stranama oglasnika.
 7. Znači Lakjujte svoje oglase – to će Vam još više pomoći u promociji.
 8. Lajkujte naš oglasnik – to će Vam još više pomoći u promociji.

 

Zašto da Vaši internet oglasi budu na ovom oglasniku?

 • Besplatno je dodavanje oglasa
 • Neograničeni broj oglasa možete dati (ne želimo duplikate – nego: izmenite naslov, obrnite redosled reči u tekstu oglasa, dodajte nove slike – to je par minuta posla, a postoji šansa da dobijate mnogo bolje rezultate i PLUS VAM NE BRIŠEMO OGLAS)
 • Trenutno su dodati besplatni oglasi bez vremenskog ograničenja.
 • Oglasnik zna da ima dnevno i preko 7000 otvaranja strana od strane preko 3500 korisnika (od toga su oko 65% novi korisnici).i
 • Google i ostali pretraživači će Vaš oglas indeksirati i dobićete nove posetioce sajta ili mušterije putem globalne pretrage, kao i direktno sa oglasnika
 • Davanje oglasa je veoma lako: klik na vezu upis oglasa, odaberete kategoriju i popunite formular.
 • Možete pratiti nove dodate oglase na celom oglasniku ili samo u samo određenim kategorijama putem ličnog RSS čitača
 • Možete da razglasite o Vašem oglasu na FaceBook-u, Twitter-u i ostalim sličnim servisima
 • i još mnogo, mnogo toga

 

I to je to za sada, još jednom hvala na poseti, pridružite nam se, koristite naš oglasnik, dođite nam često jer ovaj sajt je tu i zbog Vaše promocije.

Srećno s oglašavanjem.

Kada pomislite na internet oglasnik tu je Oglasi Na Internetu KOM!

Oglasi Na Internetu.com