Kuća na padinama Kosmaja Sopot- Rogača

Cena 200000 eur
A1

U maloj i mirnoj varošici na obroncima Kosmaj, nedaleko od Beograda, u živopisnom Šumadijskom kraju zadivljujućih prirodnih lepota, prodaje se odlična porodična kuća od 270m2, na tri etaže, izgradjena 2004. godine. Kuće (nameštena) sa terasom, et. grejanjem, 3 tel. linije, internetom, sat. antena, podrum, kotlarnica, garaža i, preko 45 ar zemljšta sa voćkama (oko 100 sadnica), pomoćne zgrade (200 m2)… bunar… uknjiženo…

Jednostavno, izvanredna kuća, komplet sredjena i nameštena… A sastoji se od velikog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, ostave, pet spavaćih soba, dva mokra čvora, terase… a u donjem nivou su garaža, podrum, kotlarnica sa kotlovima za čvrasto gorivo (drvo-ugalj) i gas… Zemljište je oivičeno sa dve strane potocima.

Kuća se nalazi pored asfaltnog puta i autobuske stanice.

U blizini su crkva, obdanište, škola, prodavnica, apoteka… i sve na 50 km od Beograda, 25 km od Arandjelovca, 20 km od Mladenovca i 10 km od Sopota.

Sve navedeno, samo su neki od razloga koji utiču da napravite pravi izbor. Ovo je ‘ponuda’ za uživanje – da vam život bude ‘godišnji odmor’, a onda… uživanje u čarobnom miru i tišini kao i cvrkutu ptica, može da počne.

‘Sreća – to je biti sa prirodom, gledati je i s njom govoriti’

 

 

 Podeli ili kopiraj vezu do oglasa

Kategorija NEKRETNINE Dodato jan 9, 2021 Ime Natalija Web sajt web strana Pregleda 1030
Oglašivač:
06412...0641234397Pokaži broj http://oglasnatabla.rs/katalog/Natalija
064/123-4397

Ukoliko je upisan telefon sa možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Kuća na padinama Kosmaja Oglasi Na Internetu.com