baner magnetne trepavice lala šop

Ulje divljeg origana 1Ulje divljeg origana  –

Klub Zdravlja Beopanax je nastao 2005. godine. Tokom ovih godina počeli smo da ostvarujemo naš cilj, a to je poboljšanje zdravlja, ali i kvaliteta života. Na prvo mesto stavljamo prevenciju i unapređenje zdravlja što sve veći broj ljudi prihvata kao stil života.

Moderan način života, svakodnevni stres i nedostatak vremena za kvalitetan odmor čine ljudski organizam podložnim za razvoj mnogih bolesti. Zdravlje kao stil života nas uvodi u tajne pravilne ishrane, blagodetima umerene fizičke aktivnosti, kontinuiranom brigom o zdravlju duha i tela, a sve to u savezništvu sa prirodom i njenim životnim zakonima.

Osluškujući potrebe naših korisnika , u sklopu Kluba Zdravlja je nastala Služba za brigu o korisnicima kao i servis za telefonsko naručivanje proizvoda.

Kroz interaktivnu dugogodišnju saradnju, Klub Zdravlja je porastao na preko 21.000 članova i nastavlja da se širi.

Uvek ljubazni stručnjaci Kluba Zdravlja Beopanax će vam rado pomoći da dođete do odgovora na sva vaša pitanja kao i do svojih omiljenih proizvoda i to ne pomerajući se dalje od kućnog praga. Naime svim članovima Kluba Zdravlja Beopanax omogućena je kupovina naših proizvoda po specijalnim cenama i uz besplatnu isporuku na kućnu adresu. Pored toga svakodnevni saveti lekara opšte prakse pomoći će vam da saznate sve o našim proizvodima.

Vise informacija na nasem : http://www.klubzdravlja.rs/o-nama

Kontakt tel: 011/353-71-03

 

Kategorija ZDRAVLJE Dodato okt 21, 2017 Ime Nenad Pregleda 592
Oglašivač:
0113537103

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Ulje divljeg origana Oglasi Na Internetu.com