baner magnetne trepavice lala šop

Registracija klinike, poliklinike, stomatološke ordinacije BesplatnoPlanirate da otvorite stomatološku ordinaciju, ordinaciju opšte prakse, kliniku ili poliklikliniku, a ne znate odakle bi krenuli? KCM pruža kompletnu uslugu u postupku registracije zdravstvne firme. Na vama je samo da mislite o pacijentima i pružanju kvalitetne zdravstvene usluge, a mi ćemo kompletan postupak registracije, pravljenja pravnih akata i drugih zavrzlama koje vas čekaju preuzeti na sebe kako bi vi u najkraćem mogućem roku počeli da se bavite samo vašom delatnošću.

Višegodišnje iskustvo sa klinikama, ordinacijama i bolnicama dalo je našoj agenciji za knjigovostvo prepoznatljivo ime koje doktori među sobom preporučuju jedni drugima. Sa nama nećete dugo čekati, neće vas odbiti za nijedan dokument, nećete lomiti nerve zbog proceduralnih nedomumica, a koje su brojne kada je u pitanju osnivanje firme u oblasti zdravlja.

Sa pravom možemo reći da je naša agencija za knjigovodstvo najeftinija jer ne plaćate penale zbog neblagovremenih prijava, pogrešno obračunatih poreza, neobaveštenosti i nestručnosti knjigovođe.

Kategorija USLUŽNE DELATNOSTI Dodato dec 20, 2017 Lokacija Srbija Ime OFFICE Web sajt web strana Pregleda 323
Oglašivač:
Džordža Vašingtona 44/2 +381 ...+381 (11) 32 22 287View number http://www.kcm.co.rs

Koliko je 5 + 3 (upišite ispod)

kcm.co.rs

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Registracija klinike, poliklinike, stomatološke ordinacije Oglasi Na Internetu.com