baner magnetne trepavice lala šop

Poligrafsko testiranje (detektor laži) u Beogradu 12.000 dinLicencirana detektivska agencija DIZA doo Beograd u svojoj kancelariji sa sedištem u Beogradu vrši uslugu poligrafskog testiranja na trenutno najpouzdanijem detektoru laži.

Ukoliko želite da proverite da li Vas muž vara, da li je neko u Vašoj kompaniji izvršio proneveru ili želite da zaposlite lice na visoko odgovornim poslovima – na pravom ste mestu. Naš poligraf će Vam u tome pomoći.

Od izuzetne važnosti je napomenuti da pored toga što ispitivanje vršimo na uređaju najnovije generacije, ispitivanje vrši ovlašćeni i licencirani ispitivač g. Slobodan D. Luković. Inače, g. Luković je diplomirani pravnik i rukovodilac poligrafske laboratorije u beogradskoj kriminalističkoj policiji.

Sve to garantuje ne samo pouzdanost dobijenih rezultata, već i potpunu diskreciju. Sve što izgovorite ostaje u potpunoj tajnosti i podaci se čuvaju u skladu sa strogim zakonskim odredbama koji regulišu ovu oblast.

Do sada smo imali prilike da pružamo usluge poligrafskog testiranja u kancelariji u Beogradu, ali i u celoj Srbiji jer na poziv možemo da ispitivanje izvršimo u Vašem domu ili službenim prostorijama Vaše firme.

Tako smo do sada vršili poligrafska ispitivanja u Novom Sadu, Subotici i Nišu.

Kategorija USLUŽNE DELATNOSTI Dodato dec 11, 2017 Lokacija Srbija Ime Pajić Slobodan Web sajt web strana Pregleda 262
Oglašivač:

Koliko je 5 + 3 (upišite ispod)

+381 63 279 426

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Poligrafsko testiranje (detektor laži) u Beogradu Oglasi Na Internetu.com