baner magnetne trepavice lala šop

,,PADRINO IDEALE" – PRESVLAČENJE NAMEŠTAJA Besplatno,,PADRINO IDEALE"  –  PRESVLAČENJE NAMEŠTAJA

O kompaniji
Zadivite prijatelje i sve goste, uživajte u trenucima odmora na svom dvosedu ili čitajući knjigu u omiljenoj fotelji. Često nije bitan samo oblik nameštaja, već i materijal kojim je pokriven. Tu na scenu stupamo mi!

O NAMA
Firma Padrino Ideale poseduje bogato iskustvo u radu sa tapaciranjem nameštaja i u stanju je da odgovori čak i željama najzahtevnijih klijenata. Nalazimo se u Ugrinovcima, ali uspešno poslujemo sa klijentima iz svih delova grada.
Naš tim čine iskusni profesionalci sa godinama iskustva u struci. Praćenjem zahteva tržišta, konstantno se usavršavamo kada je u pitanju kvalitet naših usluga i svakome od Vas ponudićemo vrhunsko zadovoljstvo proizvodom, uz veoma atraktivne cene. Uverite se i sami!

-PRESVLAČENJE NAMEŠTAJA
Sigurno je da u svom stanu imate barem jedan komad starog tapaciranog nameštaja, koji ne želite da bacite. Imamo odličnu vest za vas! Sa uspehom i uz veliki broj zadovoljnih klijenata, bavimo se reparacijom starog tapaciranog nameštaja uz izuzetan odnos cene i kvaliteta. Pored toga, izrađujemo potpuno novi, tapacirani nameštaj, u svim bojama, oblicima i stilovima. Imamo odličnu saradnju sa restoranima, hotelima, motelima, splavovima, kafićima.

Tihomir Kovačević

Sedište firme  BATAJNICA.

IMEJL: padrinoideale@gmail.com

Tel: 060/563-23-23

Kategorija USLUŽNE DELATNOSTI Dodato sep 6, 2017 Ime Tihomir Kovačević Pregleda 328
Oglašivač:

Koliko je 5 + 3 (upišite ispod)

060/563-23-23

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

,,PADRINO IDEALE" – PRESVLAČENJE NAMEŠTAJA Oglasi Na Internetu.com