baner magnetne trepavice lala šop

Izrada cementnih kosuljica Gmijovic BesplatnoIzrada cementnih kosuljica Gmijovic

Preduzeće Gmijović dugi niz godina uspešno se bavi mašinskom izradom cementnih košuljica, malteracija i hidroizolacija. Zahvaljujući savremenim alatima i mašinama, naša firma može da se pohvali uspešno izvedenim radovima na brojnim objektima od velike važnosti u zemlji i inostranstvu, vrhunskom kvalitetu usluge i povoljnim cenama.

 

Cementna košuljica je pod na bazi cementa koji namenjen za ravnanje betonskih površina. Ovaj ravnajući sloj je neophodan prilikom izrade poda kako bi se dobila idealno ravna betonska površina na koju kasnije mogu da se postave keramika, parket, brodski pod, laminat i sl.

Izrada cementnih košuljica Gmijović vrši se od najkvalitetnijih materijala i upotrebom savremenih mašina koje su specijalno namenjene za izradu mašinske košuljice. Tako pripremljen materijal se pomoću jakih kompresora i creva doprema na željeno mesto gde se izvodi ravnanje betonskih površina. Na taj način se dobija kvalitetna cementna košuljica i znatno skraćuje vreme za izradu, u poređenju sa klasičnom izradom cementa uz pomoć mešalice.

Nivelacija cementne košuljice radi se najsavremenijim rotirajućim laserima, što garantuje savršeno ravan pod kakav niste imali do sada. Zato pozovite preduzeće Gmijović, a naši stručni majstori će se potruditi da sve dovedu u red i pri tome Vam omoguće značajnu uštedu vremena i novca.

Izrada cementnih košuljica proverenog kvaliteta po najpovoljnijim cenama!

ZA SVE INFORMACIJE: 062/771 012

 

Kategorija USLUŽNE DELATNOSTI Dodato jun 30, 2020 Lokacija Srbija Ime Stefan Gmijovic Pregleda 19
Oglašivač:
062771012

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Izrada cementnih kosuljica Gmijovic Oglasi Na Internetu.com