baner magnetne trepavice lala šop

Aluminijumske ograde i gelenderi Kramil 40eKVALITETNA – BRZA I NAJPOVOLJNIJA izrada i montaža ograda i gelendera od aluminijuma.

 

CENA VEC OD 38e PO METRU DUŽNOM!

 

Vršimo ugradnju na teritoriji cele Srbije.

 

Naše višegodišnje iskustvo, korišćenje i ugradnja kvalitetnih materijala pružaju velike mogućnosti oblikovanja i prilagođavanja izgleda aluminijumskih ograda zahtevima naših klijenata.

 

Održavanje aluminijumskih ograda je svedeno na minimum, nema šmirglanja, nema farbanja.

 

Fabrička garancija na materijale koje mi ugrađujemo je 20 godina na tehnička oštećenja, a trajanje samog materijala je večno.

 

Cena je 38e po dužnom metru BEZ SKRIVENIH TROSKOVA.

 

– Aluminijumski gelenderi i ograde su u potpunosti otporni na sve klimatske uslove, prilagodljivi na svim mestima i ne zahtevaju održavanje.

 

Mogu se kombinovati sa raznim vrstama materijala, staklom, drvetom, betonom i drugim, što znači da su mogućnosti dizajna vrlo velike. Dostupne boje su silver (visoki sjaj), silver (mat), bronzana (inox), zlatna, crna i dekor drveta.

 

– Alu ograde i gelenderi daju poseban i elegantan izgled prostoru u kome se nalaze, bez obzira da li se radi o poslovnom ili stambenom objektu unutra ili spolja. Ograde na stepeništu, balkonu ili tersi se odlično uklapaju uz sve vrste podnih i zidnih enterijera.

 

POZOVITE NAS! 062/384-667

 

VAŠ KRAMIL

Kategorija USLUŽNE DELATNOSTI Dodato apr 23, 2018 Lokacija Srbija Ime Nikola Web sajt web strana Pregleda 363
Oglašivač:

Koliko je 5 + 3 (upišite ispod)

062384667

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Aluminijumske ograde i gelenderi Kramil Oglasi Na Internetu.com