baner magnetne trepavice lala šop

Stan na dan Niš BesplatnoIzdajem stan na dan u Nišu kapaciteta do pet osoba. Za rezervacije duže od 4 noćenja popust je 10% na ukupan iznos.

Apartman Anthony nalazi se u Nišu na par koraka do šetališta pored reke Nišave, 2 min. hoda do glavne Autobuske stanice i 5 min. hoda do samog centra grada. Tržni centar, čuveno Kazandžijsko sokace, ulica sa kaficima i restoranima, na 12min. hoda od apartmana.Aerodrom Konstantin Veliki, udaljen je 4 km.

Apartman je renoviran za sezonu 2019. god. i opremljen sa potpuno novim nameštajem. Prilikom odabira nameštaja najveću pažnju smo obratili na udobnost, kvalitet i funkcionalnost, u cilju što udobnijeg boravka naših gostiju. Apartman Anthony nudi smeštaj za samostalan boravak sa balkonom i besplatnom WiFi mrežom. Gostima koji borave u ovom apartmanu na raspolaganju je potpuno opremljena kuhinja. Ovaj klimatizovani apartman sa 1 spavaćom sobom ima 1 kupatilo sa tuš kabinom i besplatnim toaletnim priborom. Takođe sadrži flat-screen TV sa kablovskim kanalima.

 

Kategorija TURIZAM Dodato maj 11, 2020 Ime Tatjana Vučković Pregleda 138
Oglašivač:
0646389812

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Stan na dan Niš Oglasi Na Internetu.com