baner magnetne trepavice lala šop

Riblji restoran Novi Sad 100Na obali Dunava, vreme stoji. . . Tambura i Vojvođanska, romska, starogradska muzika, a riba domaća i najbolja, uz Fruškogorska vina. Pobegnite od vremena ovih dana.

Beg u uživanje

Na samo pet kilometara od centra Novog Sada u naselju Kamenjar, u prirodnoj oazi, u neposrednoj blizini Dunava, nalazi se ČARDA MAČAK. Okruženi prirodom bićete izolovani od gradske buke i možete se opustiti uz najbolju riblju čorbu u gradu, neke od raznovrsnih ribljih specijaliteta, ili možete odabrati neka od jela sa roštilja! A u večernjim satima, tamburaši!

Vrhunski specijaliteti, alaska riblja čorba i riblji paprikaš bez kostiju, pečena i pohovana riba, som, smuđ, kečiga ili pastrmka. Specijalitet kuće su dimljeni šaran i smuđ orli.

Hrana je vrhunskog kvaliteta zahvaljujući receptima starih dunavskih alasa. Ponuda pića je standardna, upotpunjena fruškogorskim vinima.
Takođe naše specijalitete donosimo na vašu adresu u Novom Sadu i okolini.

Čarda „ Mačak“ Vas vraća u prošla vremena. Kod nas je vreme stalo. Dođite da uživate u specijalitetima dunavskih alasa u hladu pored Dunava. Možete nas naći na adresi: Kamenjar BB, 21000 Novi Sad. Cekamo Vas !

Vise informacija na nasem : http: //www. cardamacaknadunavu. com/

Rezervacije i kućna dostava: 064/1231934

 

 

Kategorija RAZNO Dodato sep 26, 2018 Lokacija Srbija Ime Zarko Pregleda 239
Oglašivač:

Koliko je 5 + 3 (upišite ispod)

0641231934

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Riblji restoran Novi Sad Oglasi Na Internetu.com