baner magnetne trepavice lala šop

Krecenje i gletovanje Beograd 2eKrecenje i Gletovanje!
Izolacija Fasada!
Spusteni plafoni, Pregradni zidovi!
Farbanje stolarije, ograde, radijatora!

 

Sve na jednom mestu, majstori sa  iskustvom su  vam  na raspolaganju, radimo  veoma kvalitetno i povoljno ali pre svega veoma pedantno. . . Pozovite i uverite se u sve ovo! ! ! Kvalitet i pedantnost na prvom mestu.

Vršimo usluge sve vrste molersko-fasaderskih radova, od: gletovanja zidova, krečenja običnim poludisperzivnim bojama kao i ekološkim vodoperivim bojama visokog kvaliteta, vršim adapciju starih zidova koji su ispucali, lečimo vlagu, vršimo  izradu demit fasade (stiropor izolacija).

 

Za sva pitanja i inforomacije: 0638821454

Kategorija RAZNO Dodato apr 20, 2018 Lokacija Srbija Ime Zoran Pregleda 382
Oglašivač:
0638821454

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

• Krecenje i Gletovanje! • Izolacija Fasada! • Spusteni plafoni, Pregradni zidovi! • Farbanje stolarije, ograde, radijatora! Sve na jednom mestu, majstori sa iskustvom su vam na raspolaganju, radimo veoma kvalitetno i povoljno ali pre svega veoma pedantno. . . Pozovite i uverite se u sve ovo! ! ! Kvalitet i pedantnost na prvom mestu. Vršimo usluge sve vrste molersko-fasaderskih radova, od: gletovanja zidova, krečenja običnim poludisperzivnim bojama kao i ekološkim vodoperivim bojama visokog kvaliteta, vršim adapciju starih zidova koji su ispucali, lečimo vlagu, vršimo izradu demit fasade (stiropor izolacija). Za sva pitanja i inforomacije: 0638821454

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Krecenje i gletovanje Beograd Oglasi Na Internetu.com