baner magnetne trepavice lala šop

Prodaja apartmana Zlatiboir Hitno BesplatnoApartmani se nalaze u podnozju najpoznatije  staze Spomenik,  u sredistu  tri Ozonske staze Spomenik, Jedini Bor i Cigote.
Udaljenost od centra je svega 1.5 km laganog hoda osvetljenom i uredjenom stazom od spomenika ili stazom kroz Borovu sumu,a kolima je udaljenost od centra svega 3km.
Upravo ovaj polozaj apartmana je ono sto nas izdvaja od svih drugih ponuda.
Ruza vetrova-mesavina morske i planinske klime koji se sudaraju bas na ovoj lokaciji sto je dragoceno  za revitalizaciju celokupnog organizma a posebno za disajne probleme (bronhitis,astmu,alergiju),bolesti stitne zlezde i anemije.
Nista manje vazan, velicanstven pogled koji se pruza iz nasih apartmana na planinske vrhove Tare,Maljena,delova Golije i Mucnja,ceo masiv Cigote kao i na Mokru Goru sa skijalistem Iver.
Mir, velicanstven pogled na planinske vrhove, mesavna cistog i zdravog morskog i planinskog vazduha, predivne Ozonske staze za setnju ,dovoljan je razlog da bas ova lokacija bude vas prvi izbor.

Apartmani se nalaze u podnozju najpoznatije  staze Spomenik, u sredistu  tri Ozonske staze Spomenik, Jedini Bor i Cigote.
Udaljenost od centra je svega 1.5 km laganog hoda osvetljenom i uredjenom stazom od spomenika ili stazom kroz Borovu sumu, a kolima je udaljenost od centra svega 3km.
Upravo ovaj polozaj apartmana je ono sto nas izdvaja od svih drugih ponuda.
Ruza vetrova-mesavina morske i planinske klime koji se sudaraju bas na ovoj lokaciji sto je dragoceno  za revitalizaciju celokupnog organizma.
Mir, velicanstven pogled na planinske vrhove Tare, Maljena,Golije, Mucnja I na ceo masiv Cigote, mesavna cistog i zdravog morskog i planinskog vazduha, predivne Ozonske staze za setnju ,dovoljan je razlog da bas ova lokacija bude vas prvi izbor.
Apartmani se grade od najkvalitetnijih materijala, (u izgradnji mozete i sami birati materijale),  izvorskom, testiranom  vodom visokog kvaliteta koja je iz bunara ( busotine 120m) samo za nase apartmane, sa celokupnom dokumentacijom, projektom i dozvolama. Od momenta pocetka gradnje rok za izgradnju je svega nekoliko meseci.
Postoji mogucnost dogovora da u periodima kada ne boravite u apartmanima, vlasnik placa brine o nj ima, izdaje ih i time donose  zadovoljstvo i zaradu.
Za sve informacije pozovite 063558118 Milica

Kategorija NEKRETNINE Dodato mar 18, 2018 Lokacija Srbija Ime Milica Pregleda 379
Oglašivač:
063558118

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Prodaja apartmana Zlatiboir Hitno Oglasi Na Internetu.com