baner magnetne trepavice lala šop

Infracrvena lampa ic iluminator ir illuminator lov jeftino 850nm 5000dinIC iluminator X76 za Night Vision Nocna Optika IR 850nm LOV

NOVO Infracrveni IC X76 iluminator 850nm IR Osvetljivac LOV

– Napravili smo novi model IC X-76 iluminator (850nm) koji je lepsi, kvalitetniji i 20% jaci nego stari model. Verujem da je ovaj IC najsnazniji iluminator koji ste ikada probali ili imali prilike testirati neke druge iluminatore. Neke nocne optike vec imaju svoje fabricke-iluminatore, ali su oni mnogo slabiji nego ovaj X-76. Sa ovim iluminatorom dobijate  znatno jasniju sliku i mozete pratiti svetlost oka zivotinja iz daleka. Iznenadicete se koliko daleko mozete videti  IC-snop sa X-76 iluminatorom.

– Zasto kupiti druge, skupe, markirane iluminatore kada ovaj X-76 je jeftiniji, bolji i snazniji nego 90% fabrickih, a da ne pominjem kineskih iluminatora itd. To mi kazu  lovci koji su iznenadjeni sa X-76 testirajuci ih po mracnim sumama. Naravno to dosta zavisi i od vase Nocne-Optike i vase Katode. Nekoliko lovaca su mi rekli da dobacuje i preko 300m. sto je za mene jako velika stvar. Najvise sam se iznenadio kada sam cuo da je jaci od PULSAR-805, ATN-850 kao i sve YUKON iluminatore itd… Do sada je prodat po celoj Srbiji, kao i u Bosnu, Hrvatskoj i Rumuniji.

– IC-iluminator X-76 je napravljen od kvalitetne aluminjumske legure veoma lepog izgleda. Fokus je stabilan i tako podesen u samo jednu tacku sa Extra-Clear staklom pa snop svetla ne vraca u oci. Koristi veoma kvalitetan emiter sa dobrim hladjenjem i stabilnim naponom. Takodje ima takticki (tihi-kvalitetan) prekidac. Ima kvalitetnu Samsung punjivu bateriju (sa zastitom) i automatski punjac, kao i koznu futrolu i univerzalni drzac za pusku. U ovaj iluminator je ubaceno termo-lepak, kvalitetne gumice i (Nyogel) silikonska mast tako da njemu ne smeta ni sneg ni kisa ni voda, a sa dobrim rukovanjem ovaj iluminator ce vam dugo trajati.

– U taktickom prekidacu se nalazi 3mm dioda plave boje od samo  0.1mA koja stalno sija i pokazuje ispravnost i spremnost iluminatora. Ako izgubite iluminator negde po mracnoj sumi , sa tom diodom mozete ga lakse pronaci.

– Komplet IC-X76 sadrzi: lampa(850nm), takticki prekidac, punjac, baterija, kozna futrola i nosac za samo  5000din.

 

S. Postoji i verzija iluminatora (sa kvalitetnim driverom sa memorijom) preko taktickog prekidaca imate mogucnost menjati snagu infracrvenog snopa na LOW(5%) – MEDIUM(50%) – FULL(100%) za samo 500din vise.

Srecan lov!
Moj e-mail: iluminatorlov@gmail.com

Kategorija HOBI - SPORT Dodato jul 16, 2017 Ime dejan Pregleda 853
Oglašivač:
0638350844

Ukoliko je upisan telefon možete ga pozvati mobilnim telefonom

Ostavite odgovor

Za registrovane oglašivače

Iz iste kategorije

Infracrvena lampa ic iluminator ir illuminator lov jeftino 850nm Oglasi Na Internetu.com